Web Analytics Made Easy - Statcounter

با حرف های امروز شیعی، عضو هیات رئیس و وعده ای که بهاروند، سرپرست فدراسیون داده، این هفته بالاخره تکلیف نیمکت تیم ملی مشخص خواهد شد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

پروژه انتخاب مربی تیم ملی ایران همچنان ادامه دارد. در روزهای گذشته صحبت از توافق با جانی دی بیاسی مربی سابق تیم ملی آلبانی به میان آمده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که این مربی ایتالیایی تاکید می کند که از طرف فدراسیون با او مذاکراتی انجام شده اما امیرمهدی علوی، سخنگوی فدراسیون فوتبال به صراحت اعلام می کند که دی بیاسی گزینه مربیگری تیم ملی نیست.

وقتی نام دی بیاسی به عنوان یکی از گزینه های تیم ملی ایران مطرح شد، این پرسش پیش آمده بود چرا وقتی نیت به عقد قرارداد با مربی خارجی داریم چرا برانکو به ایران نیاید؟ به خصوص که اعضای هیات رییسه فدراسیون فوتبال در زمان ریاست مهدی تاج توافق کرده بودند در صورت تمایل برای همکاری با مربی خارجی برانکو جذب شود به این خاطر که ما فرصت کوتاهی تا شروع بازی های دور برگشت داریم و برانکو از فوتبال و فوتبالیست های ایرانی شناخت کافی دارد. اما مربی سابق پرسپولیس پیش از اینکه رسماً مربی تیم ملی انتخاب شود، با تیم ملی عمان قرارداد بست و همانجا هم به این نکته اشاره کرد که تیم ملی فوتبال ایران تصمیم به جذب مربی داخلی دارد.

طرح دوباره حضور مربی خارجی در تیم ملی نکته ای بود که حیدربهاروند در برنامه فوتبال برتر به آن اشاره کرد و گفت هنوز حضور مربی خارجی در تیم ملی ایران منتفی نشده است. امیر قلعه نویی و علی دایی هم گفته اند مذاکره ای از سوی فدراسیون فوتبال با آنها صورت نگرفته است و به نوعی می شود گفت انتخاب سرمربی تیم ملی تبدیل به یک معما شده بود اما حرف های امروز عضو هیات رئیسه فدراسیون به معنای خروج تمام گزینه های خارجی از کاندیداهای مربیگری تیم ملی است و تیم ملی ایران دور برگشت مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۲ را با مربی ایرانی سپری خواهد کرد. شیعی دراین باره گفته که هیات رئیسه فدراسیون تصویب کرده مربی آینده تیم ملی، ایرانی باشد.

با این اوصاف، نیمکت تیم ملی به یکی از دو گزینه ای می رسد که مدتهاست در اطراف آن ها شایعاتی مرتبط با تیم ملی وجود دارد؛ امیر قلعه نویی و علی دایی. از میان این دو گزینه، قلعه نویی در سپاهان مشغول به کار است ولی دایی هیچ تیمی ندارد. اینکه کدام یک از این دو نفر (که هر دو سابقه سرمربیگری در تیم ملی را دارند) در نهایت از فیلتر فدراسیون عبور می کنند، سوالی است که تا دو سه روز دیگر جواب آن مشخص می شود.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: تیم ملی تیم ملی آلبانی مربی تیم ملی امیرمهدی علوی تیم ملی تیم ملی آلبانی مربی تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۸۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سبک بسکتبال ایران باید تغییر کند/ ضعف برنامه‌ریزی دلیل انتقادهاست

کارشناس بسکتبال ایران گفت: ابتدا باید سبک بسکتبال خود را انتخاب کرده و تغییر دهیم، سپس به فکر انتخاب سرمربی آینده تیم ملی باشیم.

سیامک ویسی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره تغییراتی که قرار است در راس کادرفنی تیم ملی بسکتبال ایران ایجاد شود، توضیح داد: قبل از اینکه جواب این سوال را بدهم، باید اینگونه به موضوع نگاه کنیم که یکسری قوانین بازی در تیم ملی ایران ایجاد شده که به مرور زمان ایجاد می‌شود، حالا بازیکن‌های نسل قدیمی‌تر ما در حال خداحافظی و در سن بازنشستگی هستند که در نتیجه آن، یک نسل جوانتر جایگزین می‌شوند.

او ادامه داد: اکنون که نسل جوانتر ما می‌خواهد کار کند، به نظر من باید دنبال این باشیم که سبک بسکتبال بازی کردن خود را انتخاب کنیم. اینکه ما فقط دنبال این باشیم دو سه سرمربی عوض کنیم عملا نمی‌تواند بازدهی داشته باشد. از نظر من وجود دمیر یا هر مربی خارجی دیگر اتفاق بدی نیست، اما باید ببینیم از حضور او چه چیزی می‌خواهیم و دنبال چه سبکی از بسکتبال هستیم.

کارشناس بسکتبال ایران با تاکید بر اینکه باید سبک بسکتبال بازی کردن تیم ایران تغییر کند، اظهار کرد: سال‌های گذشته که ما حامد حدادی را داشتیم، تیم ما خیلی وابسته به بازیکن بلند و شخص خود حدادی بود. حالا در نبود ایشان، با توجه به تغییر نسل تیم ملی و وجود بازیکنان کوتاه قامت‌تر البته مستعدتر، ما باید سبک بازی جدیدی را برای تیم ملی خود پیدا کنیم. وقتی این‌کار را کنیم، آن زمان می‌توانیم هم مربی خوبی انتخاب کنیم و هم زمان بدهیم که کار کند.

ویسی تصریح کرد: دو نکته مهم وجود دارد که باید به آن‌ها توجه کرد، هرچند که وقتی کمیته فنی تشکیل جلسه می‌دهد، قطعا به این نکات هم توجه کرده‌اند. نکته نخست اینکه ما چه بازیکنایی در اختیار داریم و آن مربی که می‌آید چه نوع سبک بازی دارد. نکته دوم هم اینکه مربی انتخاب شده باید اهداف فدراسیون را دنبال کند و از نظر من قطعا تیم ملی ما با تغییر نسل روبرو است. قطعا مشکلات زیاد خواهد بود و اگر بخواهیم همانطور که ۵ تا ۱۰ سال پیش بازی می‌کردیم پیش برویم، با مشکل روبرو می‌شویم. باید حتما زمان بگذاریم و آن مسائلی که هست را با گذشت زمان حل کنیم، چرا که گذر زمان خیلی مسائل را روشن می‌کند.

کارشناس بسکتبال ایران، در واکنش به تغییرات زیاد سرمربی تیم ملی طی دو سال گذشته، اظهار کرد: یکسری انتقادها نسبت به کاری که فدراسیون انجام می‌دهد همیشه وجود دارد. وقتی انتقادات هست قبل از شروع کارها ما باید برنامه‌ریزی مناسبی کنیم و بگوییم که از کجا به کجا می‌رویم. بی‌شک انتقادات زیاد خواهد بود، اما یکسری از آن‌ها سازنده است و یکسری هم خیلی منطقی نیست. وقتی ما وارد کار می‌شویم اگر برنامه‌ریزی درست باشد انتقادی هم باشد از مثبت‌ها استفاده می‌کنیم و اگر هم غیر منطقی باشد آن‌ها را کنار می‌گذاریم. الان نسبت به یکسری انتخاب‌های فدراسیون انتقاد وجود دارد که قطعا شاید دلیل آن وجود ضعف برنامه‌ریزی باشد.

ویسی در پاسخ به این سوال که آیا با مربی خارجی برای تیم ملی موافق است یا مربی داخلی، توضیح داد: این اعتقاد شخصی من است که مربی خارجی اگر بیاید و کسی باشد که نه فقط به تیم ملی بلکه به کل بسکتبال ما کمک کند، از او استقبال می‌شود. یک موضوع دیگر هم که خیلی به آن اعتقاد دارم، این است که آیا بسکتبال ما در سایر جهات هم پیشرفت کرده است یا نه؟ پیشرفت بسکتبال را فقط نتیجه می‌بینیم؟ ما اگر دنبال پیشرفت هستیم بسکتبال ما در همه موارد باید رشد کند. به عنوان مثال ما باید در بخش داوری، مربیان، بازیکنان، سخت افزار، امکانات و ... پیشرفت کنیم که به جمیع آن‌ها پیشرفت می‌گویند.

او در پایان تاکید کرد: به نظر من خیلی بهایی به مربیان در رده بزرگسالان داده نشد. اگر مربیان خود را پیشرفت ندهیم نمی‌توانیم مدعی شویم که پیشرفت کرده‌ایم. از نظر من در این شرایط مربی ایرانی می‌توانست بیشتر کمک کند. البته حضور مربی خارجی را هم اتفاق بدی نمی‌دانم، باید بیاید و به او زمان بدهیم. اینکه صرفا به نتیجه فکر و اکتفا کنیم رفتار درستی نیست. در کل اما من احساس می‌کنم که در شرایط فعلی مربی داخلی مناسب باشد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چرتکه ۲میلیاردی فدراسیون برای مصاحبه یک مربی!
  • لیکرز به دنبال تغییر سرمربی
  • سبک بسکتبال ایران باید تغییر کند/ ضعف برنامه‌ریزی دلیل انتقادهاست
  • از گزینه هدایت ایران تا تبدیل به مدعی بهترین لیگ دنیا
  • پیام سرمربی تیم ملی به حمید مطهری (عکس)
  • شرم‌آورترین جستجوی سرمربی در تاریخ بایرن!
  • سرمربی طارمی، گزینه جدی مربیگری میلان
  • زلاتان مربی بعدی میلان را انتخاب کرد
  • چهره اولین سرمربی زن در فوتبال مردان آلمان
  • ناراحتی مربی سابق رئال از میلان: امیدوار به یونایتد